پردیس شهید بهشتی بندرعباس (برادران )

توصیه ای به دیابتی ها

مصرف دارچین از بیماری دیابت (قند خون) جلوگیری میکند.بیماران دیابتی که به مدت 40 روز ، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمولی خود افزودند ، میزان قند خون و کلسترول و چربی ها خونشان تا 30درصد کاهش یافت . ( کم شدن میزان کلسترول ، قند و چربی خون در بدن بیمار دیابتی تاثیر مفیدی دارد ) وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست می دهد دیابت نوع دوم بروز می کند . انسولین قند را از غذا به سلول های بدن منتقل می کند تابه عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد ، در نتیجه مقدار قند یا گلوکز در خون بالامی رود و منجر به خستگی و تاری دید می شود . افزایش قند خون در دراز مدت می تواند خطرابتلا به بیماری های قلبی ، نارسایی کلیوی ونابینایی را افزایش دهد . افزودن مقدار کمی دارچین به قهوه صبحانه ، آب پرتقال یا غلات مفید است با جوشاندن آب بایک تکه دارچین به راحتی می توان چای دارچین نیز تهیه کرد . دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری می کند . دارچین حاوی برخی موادی است که مصرف زیاد آن می تواند سمی باشد بنابر این در مصرف این ماده غذایی باید دقت شود . در این مطالعه 60 بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه 1، 3 یا 6 گرم دارچین یا معادل آن آرد گندم به عنوان دارونما مصرف کردند آرد گندم و دارچین به شکل کپسول استفاده شد . میزان گلوکز ، چربی و کلسترول تمام بیمارانی که دارچین مصرف کردند تا 30 درصد کاهش یافت اما هیچگونه تغییری درکسانی که دارونما دریافت کردند مشاهده نشد . دارچین حاوی ترکیباتی است که بازدهی انسولین را افزایش می دهد و توانایی هورمون انسولین درانتقال گولکز به سلول ها را بهبود می بخشد . دارچین تقریباً هیچ کالری ندارد به همین خاطر دیابتی ها بدون خطر چاق شدن می توانند طعمی به غذای خود ببخشند.